CBG olie Cannabigerol 6%, 20ml

32,00

Excl. BTW: €29,36

Model:
CBG olie Cannabigerol 20ml
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

CBG olie - Een mix van CBG(a) en CBD

CBG-olie 20ml - 3% (600mg) bevat een combinatie van 300mg Cannabigerol (CBG) 300mg Cannabidiol (CBD) en alle andere actieve bestanddelen en cannabinoïden aanwezig in cannabis. CBG wordt verkregen uit biologisch gekweekte, EU-gecertificeerde hennepplanten en heeft GEEN psychoactief effect. Deze CBG olie is daarom ook veilig voor gebruik door kinderen of dieren.

Cannabigerol olie, de echte!

Cannabigerol (CBG), het actieve bestanddeel uit CBG olie, is waarschijnlijk een van de belangrijkste cannabinoïden uit Cannabis en hennepplanten. Hoewel we weten dat er vele honderden actieve stoffen in de plant geïdentificeerd zijn, blijft de chemische fabriek in Cannabis Sativa L. nog steeds een van de grootste mysteries die de natuur rijk is.

CBG in hennep

De groei van hennep en de ontwikkeling van de actieve stoffen in de plant heeft diverse stadia; en olie geëxtraheerd gedurende deze verschillende stadia biedt dan ook verschillende effecten. Olie van vroeg geoogste hennepplanten bevat veel meer CBGA en CBG dan een olie die wordt gemaakt van heel laat geoogste planten. CBG en de zure vorm van CBG, cannabigerolic acid (CBGA) - maar ook cannabigerovarinic acid (CBGVA) - vormen de voorloper van definitieve cannabinoïden zoals CBD en THC. CBG wordt daarom ook wel eens de stamcel van cannabinoïden genoemd en wordt door wetenschappers over de hele wereld bestudeerd. Uit de ervaring van onze klanten lijkt CBG olie bijzonder effectief en zeker geen eendagsvlieg.

Organisch gekweekt en verfijnde ingrediënten

Hennepextract van de eerste persing (50%) | Hennepzaad olie (50%) | Full spectrum met 600mg CBG

Hoe gebruik je CBG?

  • Goed schudden voor gebruik
  • Neem 2-3 druppels onder de tong en slik door na een minuut
  • Indien nodig, verhoog de dosis na 10-14 dagen
  • Bewaren op kamertemperatuur

Beste entourage effect

Naast CBG, bevat deze olie alle andere door de plant geproduceerde cannabinoïden, waaronder CBD. De meest gerenommeerde onderzoekers veronderstellen dat de samenwerking tussen alle aanwezige bestanddelen in een olie, een grotere invloed heeft op de gezondheid dan een afzonderlijk bestanddeel. Deze synergetische samenwerking noemen wij het entourage effect.

 CBG olie is een voedingssupplement, dat als aanvulling op de voeding kan worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Raadpleeg uw arts indien u medicijnen gebruikt of wanneer de klachten aanhouden.

 

Beoordelingen (2)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder