CBG olie Cannabigerol 6%, 20ml

GRATIS VERZENDING!

32,00

Excl. BTW: €29,36

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CBG olie Cannabigerol 20ml
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

CBG Olie | Cannabigerol Olie | een mix van 600 mg CBG & CBD
 

CBG olie voor positieve dromen

Cannabigerol (CBG) staat ook wel bekend als de ‘stamcel’ van cannabinoïden THC en CBD; en staat erom bekend een kalmerend effect te hebben op lichaam en geest. Verder melden consumenten dat het gebruik van CBG voor het slapengaan, ze helpt sneller in slaap te komen, beter door te slapen en bovendien zorgt voor heldere en positieve dromen. Dit betekent dat CBG olie mogelijk een goede behandeling is tegen nachtmerries! 

De CBG-olie van Dutch Natural Healing bevat een combinatie van cannabigerol (CBG) en alle andere aanwezige actieve bestanddelen en cannabinoïden in cannabis. De cannabigerol (CBG) wordt verkregen uit EU-gecertificeerde hennepplanten en heeft GEEN psychoactief effect.

De intenties van Cannabis

De groei van cannabis heeft diverse stadia en olie gemaakt van deze verschillende stadia zullen een verschillend effect hebben. Een olie van heel vroeg geoogste planten bevat veel meer CBGA en CBG dan een olie die wordt gemaakt van heel laat geoogste planten. CBG en de zure vorm van CBG, cannabigerolic acid (CBGA), maar ook cannabigerovarinic acid (CBGVA) vormen de voorloper van definitieve cannabinoïden zoals CBD en THC. CBG wordt daarom ook wel eens de stamcel genoemd en wordt door specialisten over de hele wereld bestudeerd. Wij bestuderen vooral de ervaringen en feedback van onze klanten en die liegen er niet om. CBG is erg effectief en geen eendagsvlieg.

Dit product is van Nederlandse makelij en er wordt gebruik gemaakt van de toppen van biologisch geproduceerde planten.

2 a 3 druppels onder de tong en na 1 minuut doorslikken.

Buiten bereik van kinderen bewaren en niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Wilt u gaan starten met het gebruiken van een product met CBD, en u gebruikt medicijnen, neemt u dan eerst contact op met uw arts om te overleggen of u het veilig kunt gebruiken. Heeft u vragen, stuur dan gerust een mail. U kunt de producten ook afhalen in Castricum op afspraak. 

Let op: het product geeft vlekken die er niet meer uitgaan na het wassen!

 

Beoordelingen (2)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder