CBG olie Cannabigerol 6%, 20ml

35,00

Excl. BTW: €32,11

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CBG olie Cannabigerol 20ml
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

Hennepolie eerste persing, hennepzaadolie, full spectrum met 600mg CBG en CBD.
 

CBG Olie | Cannabigerol Olie | een mix van CBG & CBD

De CBG-olie van Dutch Natural Healing bevat een combinatie van cannabigerol (CBG) en alle andere aanwezige actieve bestanddelen en cannabinoïden in cannabis. De cannabigerol (CBG) wordt verkregen uit EU-gecertificeerde hennepplanten en heeft GEEN psychoactief effect. Cannabigerol (CBG) kan daarom ook met een gerust hart aan kinderen of dieren worden gegeven.

Cannabigerol olie, de echte!

Cannabigerol (CBG) is waarschijnlijk een van de belangrijkste cannabinoïden van Cannabis. De chemische fabriek in cannabis Sativa is nog steeds een van de grootste mysteries van de natuur. Wij van Dutch Natural Healing hebben als eerste in Nederland een FULL PLANT CBG olie voor een bijzonder lage prijs. Hierdoor kan iedereen de bijzondere eigenschappen van deze cannabinoïden ervaren op een manier die de plant heeft bedoeld.

 

De intenties van Cannabis

De groei van cannabis heeft diverse stadia en olie gemaakt van deze verschillende stadia zullen een verschillend effect hebben. Een olie van heel vroeg geoogste planten bevat veel meer CBGA en CBG dan een olie die wordt gemaakt van heel laat geoogste planten. CBG en de zure vorm van CBG, cannabigerolic acid (CBGA), maar ook cannabigerovarinic acid (CBGVA) vormen de voorloper van definitieve cannabinoïden zoals CBD en THC. CBG wordt daarom ook wel eens de stamcel genoemd en wordt door specialisten over de hele wereld bestudeerd. Wij bestuderen vooral de ervaringen en feedback van onze klanten en die liegen er niet om. CBG is erg effectief en geen eendagsvlieg.

Entourage effect

Naast CBG, bevat deze olie alle andere door de plant geproduceerde cannabinoiden waaronder CBD. De meest gerenommeerde onderzoekers veronderstellen dat de samenwerking van alle aanwezige bestanddelen in een olie waarschijnlijk groter is dan de invloed van een afzonderlijk bestanddeel op de gezondheid. Deze samenwerking, ook wel synergie genoemd, is het entourage effect. Onze boer durft te beweren dat er in sommige extracten en olies meer dan 1000 bestanddelen zitten die actief een positief effect hebben op onze gezondheid. Dit gegeven en de hoge concentratie van CBG in dit product, maakt het uniek en zeer effectief. Het is daarom een welkome en logische aanvulling op ons assortiment. Health is wealth!

Dit product is van Nederlandse makelij en er wordt gebruik gemaakt van de toppen van biologisch geproduceerde planten.

2 a 3 druppels onder de tong en na 1 minuut doorslikken.

Buiten bereik van kinderen bewaren en niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Wilt u gaan starten met het gebruiken van een product met CBD, en u gebruikt medicijnen, neemt u dan eerst contact op met uw arts om te overleggen of u het veilig kunt gebruiken. Heeft u vragen, stuur dan gerust een mail. U kunt de producten ook afhalen in Castricum op afspraak. 

Let op: het product geeft vlekken die er niet meer uitgaan na het wassen!

 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder